Velvetly where?

I går kutade jag Linnégatan upp på jakt efter en ny (tredje!) flaska Velvetly Smooth Cleansing Oil från Cliniderm, men utan lycka. På båda butikerna (både Apoteket och Apoteket Hjärtat) hade dom stora, fina hyllor med Cliniderm – allt utom rengöringsoljan! Vafalls? Är det inte en produkt som går hem hos konsumenterna lika mycket som den gör hos mig?

Idag gör jag ett nytt försök men med apoteken i centrala Göteborg och hoppas på bättre lycka. Om det är någon som vet ett apotek som säljer det tar jag gärna emot tips!

19 kommentarer

Lägg till din →

Kerstin: totally fab!

Linda: nej, vad säger du?!

The fat and the furious: det är ju katastrof! passa på att beställ några back-upper online då, som Tina ovanför tipsar om? jag måste nog gå och köpa 2 flaskor till om så är fallet.. jag hittade den idag på Apotek Hjärtat i Nordstan.

Jag har också letat som en galning, men lyckades faktiskt hitta en enda stackars flaska på Apoteket Hjärtat här i Nkpg. Hade gärna langat om det inte var den sista.
Jag hoppas innerligt att
Linda och The fat and the furious har fel =(

Jag köpte tre flaskor på Doc Morris med 40% rabatt då det sades vara en utgående produkt. Jag är SÅ ledsen om den försvinner för att den här rengöringen har en stor del i att jag inte längre lider av acne. Jag skall ta mig tusan köpa flera på Apotekets webshop! Kanske kan vi skriva ett brev till Cliniderm?

SaintBella: jag hoppas också att det är fel! eller kanske bara vissa apotek som slutar med den, eftersom just dom inte säljer den så bra där? bunkra på apoteket.se!

Julia: gud, det låter ju som att det vore en smärre katastrof för dig! 🙁 tur att du har bunkrat, och bra att du mailade! jag ska se om vi på EMK kan få tag på vår cliniderm-kontakt och luska ut mer. annars är det jag som köper alla de sista flaskorna i Nordstan!

Lämna ett svar