Every cloud has a golden lining

Tyvärr är det väl inte så att every cloud has a silver lining, men det är en fin tanke. Och eftersom de senaste veckorna varit rejält köriga och rätt deppiga för min del så tyckte jag det var dags att sätta lite guldkant på tillvaron.

Sedan ett par år tillbaka markerar jag vissa milstolpar i mitt liv med ett smycke, oftast ett armband. För mig som annars sällan köper smycken, är det ett bra sätt att dels belöna mig själv en aning och samtidigt ha en påminnelse om något bra jag gjort, eller något svårt jag lagt bakom mig. Jag har t ex ett silverarmband som får mig att minnas ett häftigt jobb som jag blev erbjuden men vågade tacka nej till – och i helgen köpte jag detta fina armband från David & Martin som jag förknippar med ett annat vägskäl där jag (förhoppningsvis!) valt rätt väg.

4 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar