Tävla om dag- och nattkräm från Cliniderm

Dags för årets första tävling! Den här gången lottar vi ut inte mindre än fem kit med hudvård från Cliniderm som innehåller Age Prevent Active Protection Day Cream och Age Prevent Optimal Strength Night Cream. Serien riktar sig till kvinnor i åldern 25+ och ska motverka hudens första ålderstecken – och dessutom har förpackningarna just fått ny design.

Vill du vara med i vår tävling behöver du svara på frågan: “Har du börjat med anti age-produkter?”. Skicka ditt svar plus en motivering till varför du vill vinna till elmika.blogg (at) gmail.com eller lämna en kommentar på detta inlägg – glöm inte att ange namn och e-postadress. Tävlingen avslutas onsdagen 18 januari kl 12:00. Förresten, gå gärna in och gilla Cliniderms sida på Facebook för att hålla koll på nyheter och annat kul!

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnarna utses genom slump av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Endast tävlande bosatta i Sverige.

12 kommentarer

Lägg till din →

Om man inte räknar BioOil som jag använder på ett ärr i ansiktet så har jag inte börjat med Anti Age-produkter… Min motivering till varför jag skulle vilja vinna det fina kitet är att jag snart fyller 34 och alltså är 25+ liiite till, gah!

Haha, jag har använt anti-age-hudvård i ganska många år nu. Jag är ju trots allt över 40. Jag tror det funkar till viss del för jag har inte så många rynkor ännu. Jag har provat några av Cliniderms produkter och de är ljuvliga!

Hejsan!

Är med med och hoppas på lite tur nu. Om jag vinner den fina vinsten så ska min underbara tjejkompis få den, bara för att hon alltid ställer upp på mig när jag som mest behöver hjälp. Håller tummarna hårt!

Mvh Stefan
steffe732009@live.se

Hejsan!

Skulle vara så roligt att få överraska min kära fru med den fina vinsten. Hon har haft det så jobbigt med sorg och elände i många år och behöver muntras upp lite. Så nu håller jag tummarna hårt på lite tur!

Mvh/Rolf
rolfy49@hotmail.com

Lämna ett svar