Vinn solskydd från Cliniderm

Vi vet, det känns som om sommaren fortfarande är tusen år bort, men redan nu är det dags att plocka fram solskyddet. Ni vet väl att solkräm i regel inte håller längre än ett år, så har du kvar från förra året kan det vara dags att byta ut med något nytt. Nu har du chansen att vinna nya fräscha krämer från Cliniderm – vi lottar ut 3 kit som innehåller Light & Matyfing Sun Face Gel Cream spf 25 samt Caring Protection Sun Lotion spf 25. Du behöver bara svara på en enkel fråga för att vara med i tävlingen; svaret hittar du på Cliniderms hemsida.

Skicka svaret på frågan: “Hur många after sun-produkter har Cliniderm i sitt sortiment?” till elmika.blogg (at) gmail.com eller lämna en kommentar på detta inlägg – glöm inte att ange namn och e-postadress. Tävlingen avslutas fredagen 4 maj kl 15:00. Förresten, gå gärna in och gilla Cliniderms sida på Facebook för att hålla koll på nyheter och annat kul!

Anhöriga och vänner till El Mika får ej medverka i tävlingen. Vinnarna utses genom slump av El Mika och beslutet kan ej överklagas. Endast tävlande bosatta i Sverige.

26 kommentarer

Lägg till din →

Hoppas på vinnar tur i tävlingen!
svaret på frågan är två after sun produkter.
Lilian Söderman
Mörtsjön 256
82078 Hassela

Mail:liliansoderman@hotmail.com

Lämna ett svar