Moroccanoil Intense Hydrating Mask

Återigen har jag upptäckt en ny favorit hemma hos någon annan! När jag såg Intense Hydrating Mask från Moroccanoil på badkarskanten kunde jag inte låta bli att prova lite efter allt gott jag har hört om märket. Masken lämpar sig till mellantjockt till tjockt hår som är torrt – bingo! – och luktar som en blandning av tvål och arganolja.

Generellt sett brukar jag vara skeptisk till hypade märken, men den här produkten funkar faktiskt! Och det riktigt, riktigt bra. Efter bara en använding blev håret supermjukt, superglansigt och kändes starkt och friskt. Verkar vara en riktig höjdare som passar perfekt till mitt hår – var köper jag den billigast?

13 kommentarer

Lägg till din →

Inte en susning tyvärr, kollade inte pris eftersom de inte hade just den jag ville ha. Fanns dock två andra sorter, och den tredje får de påfyllning av rätt snart. Kanske kan kolla på bangerhead, tror de finns där? Annars går de att hitta till lägre pris på vissa flygplatser!

Lämna ett svar