Dragon Girl vs. Scarlet Ibis

Eftersom jag gått från att äga exakt noll färgglada och matta läppstift till att äga två på kort tid, tänkte jag att det kunde vara kul att visa upp dom bredvid varandra. Så rakt på sak: rödrosa NARS Dragon Girl till vänster, och rödorange MAC Scarlet Ibis till höger.

Vilket väljer ni?

8 kommentarer

Lägg till din →

[…] Colour Crush (101) ”Red Siren” från The Body Shop är ett välpigmenterat läppstift med bra glans, vilket hjälper till att göra det både mer lättmålat och lättburet. Jag målar på rakt upp och ner — ingen läppenna eller pensel eller andra tjusigheter — och det tycker jag ser helt okej ut? Eftersom det är rätt glansigt och inte så maffigt sitter det inte lika länge, men gott och väl tillräckligt länge för att jag ska vara nöjd. Nyansen är röd åt det mer rosa hållet, och påminner lite om NARS Dragon Girl. […]

Lämna ett svar