IsaDora Polar Nights

IsaDora Polar Nights NOTD

När jag visade upp Polar Nights tillsammans med andra mörkblå skönheter hade jag faktiskt inte provat det ännu. IsaDora Polar Nights hittade hem till mig tack vare ett nagellacksbyte på Facebook, och det är jag oerhört glad över. Jag hade spanat på det online en tid och insett att det verkar vara en billigare variant på Lady Sings The Blues från Deborah Lippmann. När jag väl fick det på naglarna var det lite som en smärre chock — en snyggchock! För satobert vad snyggt det är!

IsaDora Polar Nights

Två lager räckte fint, och resultatet är som ni ser en djup mörkblå nyans med silverglitter i olika storlekar. Jag älskar att basfärgen ser mörkblå ut utan att bli svart, och självklart det faktum att det är en jellyfinish. Sen är det lite lustigt, men visst är det rätt likt den manikyr Ka visade upp nyligen?

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar