Mörk midnatt

Midnattsblått

Inspirerad av stencoola Jonna Bergh plockade jag fram produkter i en av mina absoluta favoritfärger — mörkblått. Jag vet inte om det för är att det gränsar så nära till svart, eller om det är den marina känslan, men jag har oftast svårt att stå emot något i denna färgskala. Oavsett årstid.

Vad jag hittade hemma i skåpen var:

  • Midnight Recovery Concentrate från Kiehl’s — supermumsigt nattserum
  • Höstens succélack från IsaDora; Polar Nights — mörkblått jelly med silverglitter i olika storlekar
  • Essie Midnight Cami — ett av mina favoritlack alla kategorier
  • Ögonskuggan Sapphire från Bobbi Brown — perfekt svartblå med lagom skimmer
  • Round the Clock Waterproof Eyeliner från bareMinerals, i färgen Noon — sitter som berget men är lite väl krämig (=kladdig) vid applicering
  • Klassiska mascaran YSL Faux Cils i lite mindre klassiska färgen 03 Extreme Blue — den här borde jag egentligen förpassa till papperskorgen pga gammal, men den är ju så FIN

5 kommentarer

Lägg till din →

[…] Precis som mörkblått är en favorit är korall en av de mest frekventa färgerna i min skönhetsarsenal — rosa kombinerat med orange, det kan ju liksom inte gå fel. Jag tycker att det är roligt att göra små stilleben, så här kommer även ett korallfärgat. Hoppas att ni gillar sådana här typer av inlägg? […]

Lämna ett svar