Nytt från USA

IMG_4670
Ett mycket välkommet tillskott som jag shoppade under min senaste USA-resa är rakkrämen Moisture Shave från Kiss My Face. Snäll mot djur, natur och människor, och så himla mycket bättre än raklödder. Tänk ändå hur onödigt parfymerade och uttorkande raklödder ofta är, hur hyveln blir slö hur snabbt som helst och för inte tala om hur osmart en tryckbehållare är! Denna kräm är mer som en tjock duschkräm som mjukar upp hårstråna och gör att hyveln glider lättare. Visst, man kan använda duscholja eller vanlig duschkräm i stället, men med nackdelen att de rinner av huden lättare. Luktar jättegott av lavendel och verkar dryg.

En ny Eucalyptus Deodorant från MALIN+GOETZ (recension kommer snart!), en ekovänlig ansiktstvätt i form av Purifying Facial Cleanser från Neutrogena,  och det gröna neonlacket från American Apparel fick också följa med hem, och det var faktiskt allt. Men sedan har ju jag också en syster i NYC om det skulle krisa…

9 kommentarer

Lägg till din →

Jag köpte min andra ansiktstvätt så den vet jag redan att jag gillar! Rakkrämen var love at first sight (use) och deon är också nummer två jag äger… Det är nagellacket som jag inte har testat innan och som blir kul att se hur det är!

[…] Precis som Ka så föredrar jag rakkräm över dito lödder, och under året som gått har jag nästan använt upp en stor tub med Lavender Shaving Gel från ekologiska och Fair Trade-märkta Dr. Bronner’s. Eventuellt blir det en likadan, eller så provar jag också den från Kiss My Face […]

Lämna ett svar