Nytt från USA

Postat tisdag 5 mars 2013 | 9 kommentarer

IMG_4670
Ett mycket välkommet tillskott som jag shoppade under min senaste USA-resa är rakkrämen Moisture Shave från Kiss My Face. Snäll mot djur, natur och människor, och så himla mycket bättre än raklödder. Tänk ändå hur onödigt parfymerade och uttorkande raklödder ofta är, hur hyveln blir slö hur snabbt som helst och för inte tala om hur osmart en tryckbehållare är! Denna kräm är mer som en tjock duschkräm som mjukar upp hårstråna och gör att hyveln glider lättare. Visst, man kan använda duscholja eller vanlig duschkräm i stället, men med nackdelen att de rinner av huden lättare. Luktar jättegott av lavendel och verkar dryg.

En ny Eucalyptus Deodorant från MALIN+GOETZ (recension kommer snart!), en ekovänlig ansiktstvätt i form av Purifying Facial Cleanser från Neutrogena,  och det gröna neonlacket från American Apparel fick också följa med hem, och det var faktiskt allt. Men sedan har ju jag också en syster i NYC om det skulle krisa…


9 kommentarer

 1. kerstin
  5 mars 2013 16:34

  Jag är galet nyfiken på deon!

  Svara
  • Ka
   6 mars 2013 14:41

   Snart blir din nyfikenhet stillad! 😀

   Svara
 2. Ann-Sofie
  5 mars 2013 17:24

  Intressant att läsa vad tycker om dessa godingar sen. 🙂

  Svara
  • Ka
   6 mars 2013 14:42

   Jag köpte min andra ansiktstvätt så den vet jag redan att jag gillar! Rakkrämen var love at first sight (use) och deon är också nummer två jag äger… Det är nagellacket som jag inte har testat innan och som blir kul att se hur det är!

   Svara
 3. Mi
  6 mars 2013 09:50

  Coolt lack! Och rakkrämen låter ju divine. 😀

  Svara
  • Ka
   6 mars 2013 14:43

   Jaa, tror det är fint på också. Rakkrämen är jättebra, inga torra ben eller irriterade armhålor.

   Svara
 4. El Mika » American Apparel Neon Green
  16 april 2013 18:25

  […] Neon Green från American Apparel är till och med ännu mer neon än jag hade vågat hoppats på! Bilden ljuger inte, färgen var verkligen så här fluorescerande — och den lyser i mörkret under UV-ljus! […]

  Svara
 5. El Mika » Tio tomma #9
  29 april 2014 13:24

  […] från Kiss My Face räckte i ett år ungefär och det finns ingen chans att jag kommer gå tillbaka till lödder […]

  Svara
 6. El Mika » Time to stock up
  29 april 2015 09:16

  […] Precis som Ka så föredrar jag rakkräm över dito lödder, och under året som gått har jag nästan använt upp en stor tub med Lavender Shaving Gel från ekologiska och Fair Trade-märkta Dr. Bronner’s. Eventuellt blir det en likadan, eller så provar jag också den från Kiss My Face […]

  Svara

Kommentera