Brun fast grön

Så har vi alltså hunnit mer än en vecka in i april, underbart! Om nu inte solen och de något varmare vindarna inte är en tillräckligt tydlig hint om att våren är här — så märks det också på alla härliga fester som väntar. Mellan nyår och mars brukar det vara ganska lugnt för min del, men nu i april väntar såväl 30-årsfest som firande av bästa vännens första bebis, disputationspartaj och allmänt rajraj. Jag rotar runt i garderoben efter lämpliga outfits och mitt i denna pre-festyra inser jag att det hade varit nice, inte nödvändigt men nice, om benen inte var så där otroligt vinterbleka. Pyttelite hjälp på traven skulle sitta fint, och därför gör jag nu en efterlysning här på bloggen — är det nån som har tips på en bra, ekologisk BUS? Please do tell!

Hittar flera till synes bra alternativ när jag googlar runt, tex från Eco Tan, men tar gärna emot tips på sådana ni provat.

12 kommentarer

Lägg till din →

Åh, tack för tipset! Än så länge har jag bara provat ett läppbalm från Rosenserien – men hört mycket gott om deras grejer 🙂

Vet inte hurpass ekologiska Decléor är, men annars står ju förra årets gradvisa bus från dom hemma hos mig! Ta tillbaks den om du vill? Jag använder den aldrig. 🙂

Tror inte de är ekoloiska alls tyvärr (men många naturliga ingredienser, icke att förakta!) … Hmmm, I might take you up on this one!

Garden of Wisdom har en som fått bra recensioner.
Jag vet inte om den är ekologisk men innhåller iallafall bara naturliga råvaror.
Billig är den också 🙂

Lämna ett svar