Vi testar mascara!

Efter över fem års skönhetsbloggande har vi skrapat ihop en hel del mascararecensioner, och tänkte därför samla alla i ett och samma inlägg för att hjälpa er att hitta snabbt och lätt! Jakten på den perfekta mascaran är för många evig, och vi är väldigt medvetna om att det som passar oss inte alls behöver passa er — men vi kan väl försöka!

Mascara pile

Här har ni våra förutsättningar, så kanske ni kan jämföra och hitta någon av oss som liknar er:

EMK_testar_mascaraEl — rätt vanliga, långa, tunna och ljusa fransar. Söker svärta, volym och att mascaran sitter. Böjeffekt fixas hellre med curler än med mascara. Går rätt ofta utan mascara.

Mi — har rätt så böjda fransar av sig själv, mellanbruna och med medelmåttig längd. Gillar mascaror som ger volym och ytterligare längd.

Ka — har ganska långa och raka fransar, och vill ha en mascara som ger “my lashes but better”. Lite mer svärta och separerade fransar är ett måste. Undviker klumpar och ihopklibbade fransar, och bryr sig inte om att böja fransarna.

Och här är listan på alla mascaror vi har provat. Listan uppdateras löpande!

4 kommentarer

Lägg till din →

[…] Sannolikhetsmässigt bör det vara åtminstone några av er läsare som är på jakt efter en ny mascara nu (jakten slutar aldrig, am I right or am I right?), och även om fallet inte är sådant så vill vi ändå passa på att påminna att vi har ett rätt så gediget arkiv med recensioner av just mascaror! Så för nykomna läsare eller er som letar efter något att förströ tiden med — in och bläddra! […]

Lämna ett svar