I <3 Hinoki

cdg-monocle-scent-one-hinoki_comme-des-garcon_beauty_storm_2

Okej det är bara att konstatera, jag har fallit pla-freaking-dask för Monocle Scent One Hinoki från japanska Comme des Garçons. Och jag upptäckte den helt av en slump när jag stod i kön inne på Artilleriet i förra veckan. Pysssh pyssssh, två små tryck (det första missade) på handleden och sen var jag hooked. Har googlat hysteriskt för att läsa mer, skojigt nog hittar jag nästan fler dissar än hissar — vilket bara får mig att älska den här rackaren ännu mer.

Om jag köpte den? Nope. Men ska provlukta på den snart igen, och sen drömma om den ett tag till.

3 kommentarer

Lägg till din →

Artilleriet har SÅ många spännande märken och dofter! Borde helt klart ta mig en ordentlig sniffaround istället för att titta på allt för dyra möbler där. 😉

I know, it’s pure crazyness. Vet inte hur många gånger jag varit på doftsafari där :’D (men det var inte förrän nu som jag hittade denna nya favvis).

Lämna ett svar