Depend #364

Depend 364
Jag är oftast inte hen som sträcker mig efter ett ljusrosa lack, men det var ändå något som lockade med #364 från Depend. Det visade sig vara ett skirt jellylack som jag lackade i ett tunt lager för att behålla sorbeteffekten — för visst ser det ut som rabarbersorbet, eller kanske smält isglass? Läskande och somrigt, och den glansiga effekten har nya Gel Coat från Sephora hjälpt till med.

Även fast jag nu gillade den här rosa färgen så åkte den av efter bara ett par dagar ändå, både på grund av att jag tröttnade på färgen och att det blev tip wear nästan direkt…

Sephora Gel Coat + Depend 364

7 kommentarer

Lägg till din →

I la la LOVE it! Och stort big up för att det ser så bra ut med bara ett lager! Tror ett jag har från DL som är rätt likt tyvärr blir strimmigt med första lagret :C

Ja, även med bara ett supertunt lager blev det ju nästan inte strimmigt alls. Lägger den i din testhög så kan du också terra! :*

Lämna ett svar