No Nothing Very Sensitive

No Nothing
Trots att jag i princip aldrig använder hårspray blev jag ändå riktigt nyfiken på nyheten från No Nothing, en hårspray helt utan parfymer, färgämnen eller parabener. Very Sensitive Super Strong Hairspray har också UV-skydd och ska ge stark stadga, glans och flexibilitet.

Eftersom jag då inte har ett behov av hårspray har jag kommit på ett annat användningsområde: ögonbrynen! Jag läste på någon blogg någonstans att bångstyriga bryn kan hållas på plats med hjälp av hårspray, så jag gav det ett försök. Ett spray på en gammal mascaraborste (spraya aldrig direkt i ansiktet — hur parfymfri produkten än är!) som jag sedan använde för att borsta brynen på plats. Jag lät sprayen torka och sen borstade jag igenom brynen igen för att få bort det stela.

Inget jag tycker jag behöver varje dag, men varför inte när jag vill sätta extra fokus på brynen?

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar