OPI San Francisco

OPI San Francisco 1

OPI:s höstkollektion San Francisco har landat hos El Mika, och självklart vill vi visa upp alla femton flaskor — även om ni säkert har sett bilder och swatchar på många andra bloggar innan. Här har jag grupperat lacken utifrån vad jag tycker om dem, och börjar med vad vi kan kalla “rymdlacken” ovan.

Alcatraz… Rocks är ett s k Liquid Sand-lack som ser hur fint ut som helst i flaskan (fast formulan är jag fortfarande tveksam till). Muir Muir on the Wall, Haven’t the Foggiest och Peace & Love & OPI ser alla ut att matcha vilken galax som helst. Gillar!

OPI San Francisco 2

Sedan har vi “tantlacken” som ser ganska tråkiga ut, skimriga Embarca-Dara Ya!, fulsnygga (?) A-piers to Be Tan, samt leverpastejsmatchande I Knead Sour-Dough och It’s All San Andreas’s Fault. Men vem vet, kanske har vi ett wild card i den här kvartetten ändå?

OPI San Francisco 3

Säkra kort i samlingen är alltid blåa och röda krämlack. Först ljusare First Date at the Golden Gate och Keeping Suzi at Bay, och mörkare Lost on Lombard och Incognito in Sausalito. Kan aldrig gå fel, eller hur? Vill prova alla fyra!

OPI San Francisco 4

Till sist de lite mer osäkra: Dining al Frisco kan mycket väl vara snyggt, men ser misstänkt lik ut en högstadieflashbackIn the Cable Car-Pool Lane ser för mycket lila ut för att jag ska gilla den, och även om jag testade Wharf! Wharf! Wharf! på en nagel och gillade det, så är jag fortfarande osäker på om Liquid Sand är min grej.

Mina högst personliga åsikter alltså — vad tycker ni?

8 kommentarer

Lägg till din →

Eftersom jag är TANT:) så tycker jag om från vä-hö dom 2 sista i tantlackfacket.
Det längst till hö i första raden. (ligger etta hos mej)
Och resten är blåa som jag gillar mest.

Jag har försökt kommentera i ett dygn nu men kan EJ bestämma mig för vilka jag gillar bäst! :’D Tycker — helt otestat — att sandarna är synd på så fina färger :C

Rymdlacken är ju klart bäst, sen gillar jag både de säkra korten, sandlacken och Embarca-Dara Ya! också. Övriga tre i tantgänget är jag mer skeptisk till…

Våga testa sandlacken ordentligt, jag gillar dem mer än jag trodde från början. Och man kan alltid blaska på lite Scehe vite över 😉

Jaa, gillar också rymdlacken bäst och ska helt klart testa en hel manikyr med sandlacket och verkligen ge det en ärlig chans. Känns ytan fortfarande skrovlig med överlack?

Lämna ett svar