MALIN+GOETZ Neroli Hand+Body Lotion

MALIN+GOETZ Neroli Hand+Body Lotion
Ju enklare desto bättre, jag har sagt det förr och jag står fast vid mina ord. Därför gillar jag inte bodylotions som tar tusen år att sjunka in i huden; som man måste massera in med kraft och målmedvetenhet. Neroli Hand+Body Lotion från MALIN+GOETZ — som jag fick på märkets trevliga event på NK i våras — är precis tvärtom!

Krämen kommer i föredömlig pumpflaska och har en gelliknande konsistens. När man pumpar ut den är den vit, men så fort den stryks ut på huden blir den genomskinlig och absorberas direkt. Att den sedan luktar underbart citrusfräscht är en mycket trevlig egenskap, samt att den gör huden mjuk och spänstig. Faktum är att allt jag har provat från MALIN+GOETZ har visat sig vara fullträffar, så jag tror minsann att det snart blir en tur till NK där jag turligt nog kan hitta märket.

3 kommentarer

Lägg till din →

Konsistensmässigt verkar den likna franska A-Dermas Exomega Emoillent Cream with Oat milk & Omega! Den är också fantastisk 🙂 För allergikern är den kanske tom att föredra då den är parfymfri.

Lämna ett svar