10 aluminiumfria deodoranter

The-Cut-Deodorants
Med titeln “Do Any of These Hippie Deodorants Work?” har New York Magazine testat tio stycken aluminiumfria deodoranter — yay, säger jag! Visserligen är min favorit från MALIN+GOETZ inte rekommenderad, men det hindrar ju mig inte från att våga testa en ny. Deodoranten på bilden från Le Couvent de Minimes är både fin och får bra betyg, och är dessutom prisvärd.

Klicka här, och sedan på “View slideshow” för att läsa om alla tio deodoranterna! Vilken blir ni mest sugna på att prova?

8 kommentarer

Lägg till din →

Inte många som rekommenderades… Jag har varit aluminiumfri i några år nu pga allergi främst. Innan dess använde jag en helt fantastisk deo från Vichy och nyligen kom den ju i en aluminiumfri variant (tror det var här jag läste om det t.o.m!) som jag genast jagade rätt på. Besvikelsen! Jag luktar som om jag inte duschat eller tvättat mig ca någonsin! Har återvänt till min trotjänare från Alverde nu och tror inte jag avviker fler gånger….

Jag testade också Vichys utan aluminium men gillade den inte heller. Den luktade inte gott och inte gjorde jag det heller. Men berätta mer om Alverde!

Spännande tips! Jag är nog mest sugen på just MALIN+GOETZ, men luskar också runt på apoteken en hel del. Gabriellas kommentar påminner mig om att jag nog måste spana tillbaka på lite pressinfo från Vichy…

Soapwallas är bra, men man får se upp om man är lite känslig! Jag kan inte använda den flera dagar i sträck utan att få utslag under armarna och jag vet att det är många som har samma problem. Min favorit är istället deon Jord från Flowers. Finns i affären Färg & Förändring i Göteborg eller på fargochforandring.se

Vill tipsa om Eilas deo roll-on. Finns oparfymerad men också i olika dofter som ros och lindblom. Lindblom använder jag och den är jättefräsch och funkar även till en man. Jag och min man testade runt länge innan vi hittade denna, då det alltid var min man som det inte funkade på. Han kroppsarbetar så det kräver ju lite mer. Nu har vi använt denna i två år och är supernöjda. Kommer inte byta. Kostar 80 till 100 kr.

Lämna ett svar