Apolosophy Classic Red

Apolosophy-Classic-Red-1

Hej röda krämlack, jag har saknat dig! För några år sedan var det bara röda nyanser som gällde; nu gillar jag de flesta sorters färger och formulas. Det var ett bra tag sedan jag bar ett vanligt rött krämlack, och jag hade glömt hur mycket jag gillar det. Classic Red från Apolosophy (kosmetikakoncept från Apotek Hjärtat) är verkligen en klassisk röd nyans, med något kalla undertoner.

Flaskan är liten — 4,5 ml — med en enkel och snygg design. Det bästa med förpackningen är penseln, som är kort, bred och styv. Penseln tillsammans med lackets formula gör att det är löjligt lätt att lacka naglarna. Alltså, verkligen. Kanske passar penseln perfekt till bredden på mina naglar, men jag skulle vilja påstå att ni kommer hålla med mig om hur lätt det är och hur fint resultatet blir.

Apolosophy-Classic-Red-2

Formulan är tunn, men inte rinnig, och täcker fint på ett lager. Jag lyxade till det och målade två lager plus överlack från Sephora. Dessutom är det ganska hållbart, på bilden har jag haft det i säkert fyra-fem dagar och det är inte jätteslitet än. Det enda som är negativt med det här lacket är namnet som jag har stora problem att memorera… Hette det Apolopsy, Apolophy eller Aposolophy? För 39 kronor är Classic Red ditt.

8 kommentarer

Lägg till din →

Jag har sett nagellacksställ vid kassan på Apotek Hjärtat, så kolla där först!

Ringen (som är gjord av en dessertgaffel!) är en present, men vet att den är gjord av en lokal silversmed. Tack! 🙂

Lämna ett svar