Take it away

Moonsun_TBS_oils

Det verkar som att september blir den stora Allt Tar Slut-månaden, på gott och ont. Gott för att jag får möjligheten att ta fram och testa nya produkter, och ont så klart eftersom det är favoriter som tömts. Efter att dagkrämen tagit slut tar nu även min älskade ÄLSKADE rengöringsolja från Cliniderm slut. Ni vet att vi har undersökt detta tidigare, och kommit fram till att Cliniderm har valt att ta bort Velvet(l)y Smooth rengöringsoljan ur sortimentet. Jag hann bunkra två (tre?) flaskor innan dom försvann helt, men nu är alltså mina allra sista droppar på väg att ta slut.

Vad jag funderar på kan vara en intressant ersättare? Camomile Sumptuous Cleansing Butter från The Body Shop, som är olja i fast form (men som smälter vid användning) och som bloggare redan hunnit testat och gett tummen upp. Eller, en flaska Cleansing Oil från svenska Moonsun, som lockar med ingredienser som lagerblads- och havtornsolja.

10 kommentarer

Lägg till din →

rengöringsoljor jag testat och gillat mycket:
Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil
Garden of Wisdom Cleansing Oil
Dermalogica Precleanse

oljor jag vill testa och tror är bra (dvs lite fritt spånande):
Origins Clean Energy Cleansing Oil
Shu Uemura Cleansing Oil

jag är precis som du nyfiken på TBSs nya rengöringar, både den i fast format och den flytande oljan. jag vet att vissa använder ren kokosolja (som jag älskar att ha i håret) till sminkborttagning, den ska vara mild, effektiv och inte irritera ögon. kanske kan vara något det med…

Jag har också provat — och gillat — Precleanse. Dom andra två får jag lägga på minnet! Nu har jag fått hem TBS oljor, både den flytande och fasta, så ett utlåtande kommer framöver. 🙂

Shu Uemura är ju alltid spännande, kanske måste kolla in den snart… Tack för alla tips!

Hej!
Origins Clean Energy Cleansing Oil är HELT fantastisk! Underbar lätt citrusdoft och något tjockare i konsistensen än Cliniderms Velvety smooth.
Synd bara att inköparna av Origins till varken KICKS eller Åhlens har förstått det underbara med den rengöringen. Inhandlar vid resa till England eller USA.

Lisa

Håller med om att Origins Clean Energy Cleansing Oil luktar gott som fasen.

Också värt att nämna att jag sett den på Åhléns både i Gbg och Stockholm nu i veckan – så den går absolut att få tag på i Sverige nu för tiden. 😀

Lämna ett svar