OPI Don’t Burst My Bubble

OPI Don't burst my bubble 2

Först ut att testas av mina två nya diskreta lack fick bli Don’t Burst My Bubble, som släpptes med OPI-kollektionen Oz the Great and Powerful i våras. Det är ett benvitt lack med jelly-finish (alltså mer genomskinligt än ett vanligt krämlack), och är perfekt piggt och behagligt att titta på. Två lager gav en lagom transparent effekt, och jag är mer än nöjd med att ha det här i min lackgarderob.

OPI Don't burst my bubble 1

Efter några dagar toppade jag med ett lager av genomskinliga men pärlemorskimrande Depend #363 (från sommarens släpp) — och fick en manikyr som blev lite mer spexig men ändå enkel. Fint så!

OPI_Depend

8 kommentarer

Lägg till din →

Don’t Burst My Bubble är ett sådant lack som jag kommer undan med att ha som sjuksköterska. Två tunna lack gör bara att nageln ser snyggare ut men är ändå nästan osynligt. Love it!

Mitt är faktiskt rätt täckande, såpass att jag funderar på att det kanske kan vara fejk..? Det + att printen känns lite tjockare än på mina andra OPI.

Lämna ett svar