Weleda Arnica Massage Oil

Weleda Arnica oil

Några gånger i månaden brukar jag önska att jag bodde ihop med en massagekunnig person. Tänk att känna sig lite stel och öm och bara — tada — kunna få hjälp utan att boka tid, krångla sig till en lokal och dessutom betala dyra pengar. Som ni förstår brukar jag inte unna mig massager, och är därför duktigt okunnig på området. Så när jag och Ka var på spahelg med Weleda förra helgen var jag inte sen att boka in en massagetid när tillfället gavs. Ka gjorde detsamma, och utan att veta om det valde vi även samma massageolja till våra behandlingar.

Arnica Massage Oil från Weleda är en aromatisk och örtig olja gjorde på den spexiga växten slåttergubbe, som är en läkeväxt med antiseptisk och lätt retande effekt. Vad det betyder? Jo, att den luktar GÖTT, stimulerar blodcirkulationen och känns värmande. Precis vad jag hade förväntat mig av en massageolja alltså, och jag blev inte besviken.

Weleda Villa Fridhem 1Inte heller gjorde omgivningen oss besvikna, eftersom vi befann oss på ett slott i strålande höstsol.

Weleda Villa Fridhem 2Vi fick också en liten rundtur i trädgårdarna där vi fick lyssna på fakta om vad olika växter och ogräs kan tillföra kroppen.

3 kommentarer

Lägg till din →

Nej, då förstår jag att massage inte alls är din grej! 🙂 Vi hade det jättemysigt, jag och Ka delade rum så det var all in mys <3

Lämna ett svar