Ny bloggserie: Back to basics

EMK-Back-to-Basics
Vet ni vad? Nu har det gått nästan sex (!) (!!) år sedan vi startade El Mika, och vi kan ärligt säga att vi då inte trodde att det skulle bli en så stor — eller långvarig — grej. Den första tiden skrev vi bara för oss själva, och när första kommentaren trillade in sms:ade vi varandra hetsigt och tyckte att det var hur stort som helst (vi älskar fortfarande kommentarer förresten… harkel…).

Februari 2008 är en halv evighet sedan, och mycket har ändrats sedan dess. Utöver att vi blivit mer medvetna konsumenter så märker vi även hur långt in i skönhetsnörderiet vi kommit, och kommer på oss själva med att använda termer och produkter som många andra inte vet vad det är. Vi vill inte att El Mika ska bli någon snobbig blogg enbart för insatta, utan vi vill kunna inspirera och informera alla! Oavsett om du arbetar med skönhet varje dag och tycker det är roligt med en annan approach, eller om du just köpt ditt första nagellack och inte har en aning om vad alla snackar om, så vill vi att bloggen ska fungera som ett slags uppslagsverk.

Det är därför vi nu startar en ny bloggserie — Back to basics — där vi tänker ta upp grundläggande saker med betoning på att reda ut och förklara. Vi är ju inga experter, men tänker ändå att våra år i “branschen” har lärt oss ett och annat som vi gärna delar med oss av. Är ni med?

15 kommentarer

Lägg till din →

Förstår hur ni menar med att bara skriva för sig själv i början och få första kommentaren, jag var där nyss.(Är fortfarande) Vilken lycka att nån läser:)
Ska bli spännande att läsa om back to basics. Jag är klart på.

Jaa, det var verkligen en helt ny värld som öppnade sig när vi började blogga. Läsarna kommer sakta och säkert, var så säker! 🙂
Kul att du hänger på!

Lämna ett svar