OPI Peace & Love & OPI

Peace & Love & OPIPeace & Love & OPI (ytterligare ett San Francisco-lack) är sannerligen ett lack som enklast beskrivs med ordet oljefläck, eftersom det i en mörkt grå bas skiftar i både rosa, lila och grönt. OPI själva väljer att använda orden salvia och aubergine, och ja jo jag kan väl till viss del förstå hur dom tänkte där. Snyggt jovisst, men det var ändå inget som klamrade sig fast i hjärtat på mig — något som kanske har att göra med mitt för tillfället svaga intresse för grå lack.

Jag målade min vana trogen med två lager, och det var allt som behövdes. Första lagret blev väldigt flammigt och ojämnt, men det var inget som syntes efter andra lagret. Bra pensel och hållbarhet som alltid med OPI, och jag kanske måste ge det en chans till innan jag ger vidare det till El och Ka…

7 kommentarer

Lägg till din →

Om inte vi som är tre hinner att testa allt ibland kan jag verkligen fatta att inte du som är en gör det… 😉 Kul att du gillar det!

Lämna ett svar