Models Own Pinky Brown

Models Own Pinky Brown 3Jag kommer ihåg när Ka visade upp — och beställde hem — tuffa kollektionen Beetlejuice från Models Own, fem duokroma lack som skimrade i alla möjliga färger. Nu det senaste har jag fått låna hem två av lacken, och jag var speciellt peppad på att prova Pinky Brown.

Models Own Pinky Brown 2Det här är som att titta in i en eld, där flammorna även skimrar i rosa. Poetiskt, huh? Lacket täcker finfint på två lager, och jag toppade med ett så glansigt överlack jag kunde hitta (Dior Gelcoat). Tyvärr är nagellacken från Models Own inte 3-free, det vill säga att dom innehåller tre rätt så nasty kemikalier som många andra producenter håller sig ifrån. Alltså är det en skarpare doft vid lackning, något som för all del är rätt kortvarigt men ändå värt att nämna.

Models Own Pinky Brown 1Här ligger skönheten och bara fläker ut sig i solljuset.

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar