Bioline Sundefense

Bioline-SunDefense

Känner ni hur solen har börjat värma? Okej, kanske inte just i dag, men när den väl är framme så! Snart dags att plocka fram solskyddet med andra ord om ni inte redan har gjort det. Ett solskydd jag gärna hade använt i år igen är serien Sundefense från Bioline, på bilden massakrerad till oigenkännlighet för att kunna skrapa ur varenda liten droppe kräm.

Det bästa med den här serien är kanske doften, som är lätt och citrusbetonad (och ganska lik en lättare variant på parfymklassikern Acqua Di Gio). Utöver det är solskyddet mycket effektivt och har suttit bra även efter bad och svettande. Ska jag klaga på nåt är det att den är ganska tjock och därför lite trög att smörja ut, och att jag någon gång har fått soleksem (?) efter användning.

I år kommer jag att använda favoriten Ultra Light Daily UV Defense spf 50 från Kiehl’s till ansiktet, men frågan är vad resten av kroppen får… Några förslag?

8 kommentarer

Lägg till din →

Jag testade den hyllade Vichy-serien förra sommaren och hatade den! Hatade exakt allt med den. Mitt bästa tips är Garniers Ultra Light-serie – bästa jag använt (har en ljus, reaktiv hud). Hyfsat prisvärda produkter också.

Intressant att höra eftersom de flesta verkar gilla Vichy. Jag gillar verkligen deras Lait-serie, men vet inte om den finns kvar…

Har också ljus och reaktiv hud så Garniers är ett mkt bra budgettips!

Institute Esthederm! Så värt hypen faktiskt. Både för kropp och knopp. Känns lite “läskigt” utan uttalad spf faktor men det funkar och en bränner sig INTE, lovar! Dessutom är produkterna vårdande, lättanvända och luktar gott. Bästa (och tyvärr även dyraste…) solskyddet jag testat.

Har aldrig hört talas om detta! Måste jag spana in. Dessa från Bioline har inte heller uttalad spf-faktor men det känns faktiskt ganska bra att inte stirra sig blind på siffror. Stort tack för tipset!

Lämna ett svar