Normaderm Hyaluspot

Normaderm_Hyaluspot

Dåligt med tid, mycket resande och allmänna krämpor har betytt lite färre blogginlägg än vanligt här på El Mika. Vilket är helt okej, ibland blir det mer och ibland blir det mindre, och vi hoppas att ni fortsätter hänga med oss ändå.

Tills vidare bjuder jag på ett supertips, nämligen Normaderm Hyaluspot från Vichy. Minns ni den gamla klassikern Finndödaren? Detta är en liknande produkt, alltså en punktbehandling för finnar som ska verka fort och minimera märken. Ni vet när en på kvällen hittar en röd upphöjning i fejset som en vet kommer vara en fullt utvecklad finne på morgonen? Hur många produkter som än lovar guld och gröna skogar så kan inte den processen stoppas. Förutom med Hyaluspot.

Nästan varje gång jag testat så är finnen fortfarande i förstadiet när jag vaknar, och fortsätter jag punktbehandlingen är den borta på några dagar utan att ens ha blivit en riktig finne. Hur bra är inte det? Det bästa av allt är att den här lilla tuben bara är på 3 ml men jag lovar och svär att jag använt den i nästan ett halvår och den är fortfarande inte slut?! Det behövs så otroligt lite att fullstorleken (på 15 ml) lär väl räcka i flera år. En varning är dock på sin plats: se till att använda ett tunt lager av krämen bara just på finnen, för den är ganska uttorkande och kan svida.

4 kommentarer

Lägg till din →

Åh, synd! Det kanske beror på hudtyp och acnetyp också? Jag får hormonella finnar nån gång i månaden, och på dem funkar den galant. Har du ett annat bra tips på en Finndödare?

Lämna ett svar