En svartvitrandig påse senare

Postat fredag 25 april 2014 | 4 kommentarer

Sephora Bumble & Bumble Caudalíe

Eftersom vi precis flyttat hit och fortfarande bor på hotell (i väntan på vår lägenhet) är planen att hålla mig ifrån shopping, men lite nödvändigheter måste ju alltid införskaffas…

A och O i min nagellacksrutin är — inga överraskningar här — snabbtorkande överlacket Seche Vite och nagellacksborttagning på burk. Sedan slank det visst med två små flaskor jag länge varit nyfiken på, nämligen Bumble & Bumble Surf Spray (50 ml) och Caudalíe Beauty Elixir (30 ml). Jag älskar att Sephora så ofta har mellanstorlekar så att jag inte behöver köpa fullstorlek!

Sea Spray är precis vad det låter som, en lätt saltvattenspray för håret, fullmatad med algextrakt för glans och lite stadga. Jag tänker mig att den är perfekt för att väcka mina lockar till liv på morgonen, och älskar att den dessutom är nästintill doftfri. Det här är min första produkt från NYC-baserade Bumble & Bumble, och jag är taggad! Lika taggad är jag på Beauty Elixir från franska Caudalíe — en slags mirakelprodukt i sprayform som ska vara en hjälte både när det kommer till återfuktning och minskning av porer. Den kommer antagligen att få pendla mellan badrummet och skrivbordet, då den går att ha både au naturell och ovanpå smink. Båda två är produkter som är på gränsen till att ha kultstatus, vilket minst sagt höjer förväntningarna.

Jag passade dessutom på att bli medlem i Sephora-klubben, och fick en fin liten ask från Make Up For Ever i tidig födelsedagspresent.


Kl 12:06
Etiketter: Hårmojs, Hudvård, Naglar/lack, Nytt

4 kommentarer

 1. kerstin
  4 maj 2014 19:43

  Härligt med NY-flärd:)

  Svara
 2. El Mika » Caudalíe Beauty Elixir
  26 juli 2014 09:50

  […] moln som ett tryck på munstycket resulterade i. Nu har jag snart använt upp hälften av min flaska på 30 ml, och det är faktiskt inte helt omöjligt att jag köper en ny (stor) flaska när min är slut. […]

  Svara
 3. El Mika » I gratisprovernas förlovade land
  11 november 2014 21:02

  […] fortsätter att shoppa mig igenom det underbara utbudet av skönhetsprodukter här i USA, och tack vare de […]

  Svara

Kommentera