Neonvår

Neon-Spring

De senaste dagarna har vår mailbox svämmat över med pressreleaser och spännande nyheter. En klar (yes, pun intended!) trend just nu är neonlack — eller i varje fall starka och lysande färger, och allra helst ska de vara lika hållbara som gellack men vara självhärdande. Överst har vi nya serien Vinylux från CND som ska ha upp till 7 dagars perfekt hållbarhet med 8½ minuters total torktid och inkludera ett överlack som härdas i naturligt dagsljus. (Så en kan inte måla dessa färger på kvällen alltså?)

Sephora släpper en Brasilien-kollektion lagom till sommaren med fyra neonlack och OPI kontrar med en egen neonkollektion där ett medföljande vitt baslack ska få färgerna att poppa lite extra. Jag älskar neonlack och hoppas att vi får möjlighet att testa så många som möjligt av dessa spännande nyheter. Mest intressant låter nog CND:s variant — jag är sugen på att testa den utlovande hållbarheten!

4 kommentarer

Lägg till din →

Min “nageltjej” använder CNDs vinylux lack och jag tycker hållbarheten är oerhört bra. Det håller oftast mellan 6-8 dagar och jag brukar ta bort det för att jag tröttnar och inte för att det har skavt.

Lämna ett svar