Blå cirkus

Blue nailpolish

När jag höll på att svettas över vilka lack som skulle få åka med i flytten till USA var jag ju tvungen att prova några innan jag kunde säga Yay eller Nay. Så, med ynka tio fingrar till godo gjorde jag det bästa (snabbaste) av situationen och provade tio på en och samma gång. Ena handen blev blå, målat över en befintlig Attitude-manikyr. Just dessa fem blå nyanser passade sällsynt bra ihop, även om jag inte fick medhåll av min andra hälft om att Sea Spray skulle vara blått (“Det är grått!”)… Hmpfh.

Från vänster till höger:

Blue skittles NOTD

I slutänden var det bara ett blått som fick följa med, och det visste jag nästan innan jag provmålade, nämligen den poolblå skönheten från Leighton Denny. Resten står snällt och väntar hemma i Sverige.

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar