Radiance Bronze

Laura Mercier Radiance Bronze Primer

Det går inte att klaga på vädret det senaste, och ni är säkert flera stycken som efter duktigt användande av spf har fått lite fräknar och färg på kinderna. Om inte, eller om det inte ens är önskat, har vi hittat en liten godbit till fuskbränna på tub! Radiance Bronze från vårens Laura Mercier är en primer att ha efter din dagkräm och under din foundation/BB/CC/whatever floats your boat — resultatet blir en verklighetstrogen bränna, med ett djup som beror på hur mycket eller lite du använder.

Trots att den ser ut som en bronzefest får du varken skimmer eller glitter i fejset, och om du är ljusare tror jag säkert att en liten knappnålshuvudsklick kan ge en fin färg utan att föra tankarna till de små arbetarna i Chokladfabriken.

2 kommentarer

Lägg till din →

Hej! Är nyfiken på det nya samarbetet mellan Claudia schiffer och schwarzkopf. De har kommit ut med både hårfärg och hårvårdsprodukter som sägs vara som guld för håret innehållande pärlextrakt. Särskilt nyfiken är jag såklart på hårfärgen “the one” som skonsamt ljusar upp till 2 nyanser. Om du kunde testa den antingen på dig själv eller någon frivillig testperson och sen lägga upp resencion och bilder här på bloggen? Snälla skulle vara jätteuppskattat av inte bara mig utan många tror jag. Vi som är lite fega sådär skulle det verkligen hjälpa med en resencion då jag inte hittat några än! Tack och hade bra! 🙂 (såg inlägget om shampoot, balsam etc. Jättebra tips!)

Hej! Vi har varken färgat eller slingat hår så vi brukar inte testa hårfärg alls faktiskt. Kika vidare på andra bloggar så hittar du säkert en recension! 🙂

Lämna ett svar