Sebastian Whipped Crème

whippedcreme

Äntligen recensionsdags igen! Det var allt för länge sedan, men å andra sidan är det en riktig fullträff jag ska berätta om. Nämligen –> Whipped Crème från Sebastian. Sedan jag för lite mer än ett år lät mina lockar frodas istället för att tämja dom med plattång och whatever other tortyrredskap för håret, har jag insett att det jag värderar högst i en stylingprodukt är att den 1) håller ihop och definierar mina lockar 2) inte gör håret stelt och crunchy 3) lyckas med bedriften att hjälpa lockarna att se bra ut efter en natts sömn. Först trodde jag att jag hade hittat en favorit i Toni & Guy Curl Defining Oil, men hur bra den än är för att få hållbara lockar kan jag inte bortse från att dom ändå blir rätt stela och “geleiga”.

Så tror ni då att jag slängde mig över pressutskicket med Whipped Crème? Nej. Inte det minsta faktiskt. Och varför då undrar kanske någon långhelgsslö läsare? Jo, för att fram tills då var mousse = något som i min skalle bara associeras med överanvändande och permanenter på det glada åttiotalet (can you blame me?). Till slut sket jag dock i mina fördomar, plockade fram flaskan, skakade och pruttade ut en klick och… belönades med att tiden gick lite långsammare och solen bröt igenom molnen — samtidigt som den vispgräddeliknande moussen fördelades perfekt i mitt nytvättade hår och sedan skapade de mest perfekta lockar jag någonsin fått till själv.

Precis ALLT är bra med den här produkten, förutom att den är rätt dyr och inte är ekologisk. Doften (lagom och fräsch), konsistensen (som ett moln) och resultatet (mjuka, glänsande lockar som håller bra under natten). När jag lite senare var hos frisören och hen undrade vilka produkter jag använde fick jag nästintill en high five när jag nämnde Whipped Crème, med tipset att den även fungerar bra på torrt hår dagen efter för att väcka lockarna till liv utan att tynga ner.

Whipped Crème passade mitt hår så bra, att jag till och med snodde den andra flaskan som egentligen var till Ka — förlåt! Men om det är någon produkt som jag stött på den senaste tiden som jag skulle vilja vinna en livslång förbrukning av är det Whipped Crème — rätt så bra betyg va?

7 kommentarer

Lägg till din →

Ja, jag skulle prova om jag var du! Du kan ju börja med en liten reseförpackning, in case mina ord inte överrensstämmer med ditt hår… 🙂

Lämna ett svar