Laura Mercier High Coverage Concealer

Laura Mercier High Coverage Concealer

I våras fick El Mika ett jättestort utskick från Laura Mercier, där vi fick prova ett ex var av High Coverage Concealer, en flytande concealer för att främst ljusa upp under ögonen. Vi fick hemskickat de tre ljusaste nyanserna 0.5, 1 och 1.5, där 0.5 är lite varmare i färgen och passar därför Ka bra och neutrala 1.5 passar fint på Mi.

Det här är definitivt en concealer som ger mycket bra täckning. Det behövs ytterst lite produkt (typ ett nålstick) för att täcka in hela ögonområdet, och ger ett resultat som håller utan att bli kakigt. Förutom som ögonconcealer fungerar den också bra på enstaka spots och kring näsvingarna — så om du bara ska packa en concealer så gör denna jobbet för hela fejset. Dessutom känns tuben hygienisk och praktisk, och vi tror att den kommer att hålla länge utan att bli dålig. (Alla dessa stjärnegenskaper gör att vi tror att den är lik den populära Magic Concealer från Helena Rubinstein?)

Det enda negativa (förutom priset) är att den är ganska tjock och därmed lite mer svårjobbad. Därför passar den kanske inte jättebra om du är torr under ögonen eller har superkänslig hy. Men vi märker skillnad om vi applicerar den direkt efter hudkräm/ögonkräm, då glider den på lättare — utan att för den delen kleta omkring efter några timmar. Det hjälper också att applicera direkt med fingrarna, för att värma upp produkten lite.

Sammanfattningsvis gillar vi High Coverage Concealer, och den fungerar bra för lite olika användningssätt. Ka som sällan använder concealer överhuvudtaget använder den då och då på särskilt trötta dagar och gillar den uppiggande effekten, medan Mi är helt hooked och använder den varje dag. Ett litet tips (utöver att använda ögonkräm) är att “sätta” den med lite puder, för att ytterligare öka på hållbarheten i sommarvärmen. Kanske till och med med ett yttepyttelite skimrigt puder för en uppljusande effekt?

2 kommentarer

Lägg till din →

Kommentera