Marc Jacobs the Sky-Liner collection

marc jacobs sky-liner set

Ja jag är en lat jävel när det kommer till smink för ögonen, nej jag använder sällan ögonskugga. Utöver mascara är det nog bara en enkel eyeliner som används någon gång i veckan, och när jag klämde på det här kittet på Sephora förra veckan tändes en liten gnista.

The Sky-Liner Collection från Marc Jacobs Beauty innehåller sju eyelinerpennor i mellanstorlek (ca 10 cm höga), alla i varsin dösnygg utformning med stift som skruvas upp från botten. De sju är mindre varianter på fullstora Highliner Gel Eye Crayon från samma märke, och eftersom jag nästintill alltid predikar att “Mindre produkter ger mig tid att testa fler”, ja då kanske ni förstår varför jag stannade till och tittade lite extra.

I sin konsistens påminner pennorna om den klassiska konkurrenten 24/7 Glide On från Urban Decay, det vill säga superkrämiga med en diskret skimrande effekt — och dessutom med lång hållbarhet på huden. $45 för hela kittet (och den snygga lådan, hallå blivande parfymprovsförvaring!) landar på resonabla $6,50 per penna, och det känns väl rimligt för en såpass användbar — enligt recensioner — kvalitetsprodukt?

7 kommentarer

Lägg till din →

Ja! MEN! Är det smartare att köpa en stor i en färg jag verkligen verkligen vill ha/kommer använda än sju olika där två-tre kanske är sådäääär i personlig smak? :’D

Lämna ett svar