På läppen just nu

lipbalms

Spridda i lägenheten ligger tre olika läppbalsam, från tre olika märken och i tre olika utföranden. Två av dom har jag köpt här i USA, och en har vi fått i ett produktutskick. Två av dom är ekologiska, och en är det inte. Två av dom är jättebra, och en inte lika bra. Vilket är då vilket?

  • AcureLip Balm Dark Chocolate + Mint köpte jag på Whole Foods efter en beställning från El, och då kunde jag inte låta bli att köpa ett till mig själv också. $3.99 för ett ekologiskt stift som doftar mintchoklad, och även om doften inte är vad jag går igång på så är mjukheten och den långvariga effekten desto mer upphetsande
  • The Body ShopWild Argan Oil Solid Lips fick vi ett ett utskick, och här har vi tyvärr boven som varken är ekologiskt eller någon stjärna i min bok. 95 kr kostar den gulliga lilla burken med arganolja för läpparna, men som jag tycker är allt för starkt parfymerat och således inte passar på läpparna. Däremot är den bra att ha i handväskan som SOS-smörj för nagelband och skrapsår
  • eosSmooth Sphere Lip Balm Summer Fruit har jag länge avfärdat som barnsligt/oseriöst/plastigt men FY på mig, för här är nog min favorit av de tre. $2.99 kostar den på random apotek eller Target här i USA (att jämföra med galopperande 89 kronor i Sverige) och jag får hålla mig ifrån att köpa en i varje färg och smak. På samma sätt som Acure är det ekologiskt, och läpparna blir supermjuka för ett bra gäng timmar framöver

4 kommentarer

Lägg till din →

Själv gillar jag doften på Body Shops argan-serie, men däremot tycker jag inte om läppbalsamet för att det lägger sig utanpå och det krävs ständig insmörjning. Skulle gärna testa eos, har bara hört gott om dem.

Lämna ett svar