OPI My Voice is a Little Norse

OPI My voice is a little norse NOTD 1

Dags för mig att visa ett av lacken ur OPI Nordic Collection, och jag valde inget mindre än discolacket My Voice is a Little Norse — ett glitterlack med klar bas och en lätt holografisk effekt. För att slippa att smacka på två-tre lager valde jag att grunda med mörkgrå krämlacket Stormy Weather från Deborah Lippmann.

Ett lager grått och ett lager glitter blev en riktigt lyckad kombination som jag valde att först toppa med snabbtorkande Seche Vite och sedan även ett lager med Gel Coat från Dior. My Voice is a Little Norse har samma beteende som många andra glitterlack, och det är att det “äter” överlack. Eftersom strukturen på lacket i torkat tillstånd är såpass grovt (som asfalt) behövs det rätt mycket överlack för att få ytan helt slät och glansig.

Jag är nöjd med min manikyr, som dessutom sitter som berget — perfekt att ha under en storstädning, men som kommer att kräva en högre nivå av borttagning (foliemetoden!) när det lider…

OPI My voice is a little norse NOTD 2

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar