U Luxury Moisture & Shine

Postat lördag 8 november 2014 | 7 kommentarer

U Luxury Moisture and ShineIbland vet du inte vad du har förrän du förlorar det sägs det, och trots att det kanske syftar på lite tyngre och mer känslomässiga saker än en hårkräm kommer jag helt enkelt (och töntigt) dra en parallell från talesättet till Moisture & Shine Luxury Cream från U Luxury. När jag började testa den för ett tag sen undrade jag om den ens gjorde någon skillnad — förutom att lukta gudomligt gott — och jag använde den mest på rutin. När håret är nytvättat och blött använder jag den som en grundande bas, innan jag går vidare med exempelvis mousse för att få mina lockar att bli definierade. Eftersom tuben är stor har jag hunnit använda den länge, och med tiden började jag tvivla mer och mer på att den faktiskt tillförde något. Så, jag slutade använda den ett tag. Och gissa vad som hände? *trumvirvel* Jag saknade den!

Utan Moisture & Shine som ett första steg innan mina lockprodukter kändes håret strävare och torrare i topparna, speciellt nu 15 veckor (!) sedan min förra klippning. Jag har testat att använda olika schampo och balsam, och med eller utan inpackning, men det är helt enkelet Moisture & Shine som står för den extra fukt som gör att mitt hår känns mjukt och mer sammanhållet i topparna. Gissa om jag är glad över att tuben är såpass stor?

Utöver att använda M&S när håret är nytvättat och blött kan jag även använda den i torrt hår dagen (ibland dagarna) efter tvätt, för att väcka liv i lockarna, dämpa frissighet och återigen definiera lockarna. För att kunna använda den i torrt hår tror jag däremot att du behöver ha tjockt och torrt hår, för att det hela inte ska sluta i en Våt Katt-effekt. Jag tar en klutt à la en 50-öring i handflatan, och drar sedan igenom lockarna för att täcka dom samtidigt som jag är försiktig att inte separera dom. Två 50-öringar (en till vardera sidan) räcker för hela mitt lockiga, axellånga hår.

Ännu en favorit från U Luxury alltså, som ni kan hitta på utvalda salonger listade här.


Kl 13:38
Etiketter: Hårmojs, Produktutskick, Recension

7 kommentarer

 1. E
  8 november 2014 18:17

  ÅH Mi kan du inte göra ett inlägg över produkter du använder för ditt lockiga hår? Minns att jag läste någonstans att du klassade dig som en 3A och det är jag med och denna schampoo/balsam/inpackning + styling-djungel är ju helt sinnes! Vilka produkter kan du rekommendera? Och framför allt, var klipper du dig? 🙂

  Efterlyser helt enkelt med lockigt snack! 🙂

  <3

  Svara
  • Mi
   10 november 2014 16:44

   Hallååå där! Ett sånt bra förslag! Det ska jag helt klart börja slipa på… 😀

   Kan avslöja redan nu att: jag har ingen speciell frisör som jag går till :C

   Svara
 2. Eva
  12 november 2014 18:51

  Hej!
  Jaa gärna ett inlägg om dina hårvårdsprodukter och hur du sköter ditt lockiga hår! 🙂 Jag ett axellångt, självlockigt hår men som inte är särskilt tjockt. Vet inte vad det betyder är ni skriver att ni klassar er som en 3A men tar ändå gärna emot tips och råd! 🙂

  Kram Eva

  Svara
  • Mi
   12 november 2014 19:13

   Jag ska försöka göra mitt bästa! Så länge kan du läsa här om locktyper, om du är nyfiken. 🙂

   Svara
 3. Eva
  13 november 2014 18:57

  Kul, jag tillhör också grupp 3A! 🙂

  Kram Eva

  Svara
 4. El Mika » Let’s talk about curls: efter duschen
  4 april 2015 13:32

  […] håret med vårdande och glanshöjande ingredienser så som arganolja. En produkt jag i nuläget inte vill vara utan, vare sig det handlar om direkt efter duschen eller för att boosta lockarna någon dag efter […]

  Svara
 5. El Mika » Tusen tomma
  14 oktober 2015 17:27

  […] Shine Luxury Cream gjorde mig uppriktigt ledsen när den (slutligen) var tom, eftersom det är en av mina allra största favoriter för torra lockar. […]

  Svara

Kommentera