U Luxury Moisture & Shine

U Luxury Moisture and ShineIbland vet du inte vad du har förrän du förlorar det sägs det, och trots att det kanske syftar på lite tyngre och mer känslomässiga saker än en hårkräm kommer jag helt enkelt (och töntigt) dra en parallell från talesättet till Moisture & Shine Luxury Cream från U Luxury. När jag började testa den för ett tag sen undrade jag om den ens gjorde någon skillnad — förutom att lukta gudomligt gott — och jag använde den mest på rutin. När håret är nytvättat och blött använder jag den som en grundande bas, innan jag går vidare med exempelvis mousse för att få mina lockar att bli definierade. Eftersom tuben är stor har jag hunnit använda den länge, och med tiden började jag tvivla mer och mer på att den faktiskt tillförde något. Så, jag slutade använda den ett tag. Och gissa vad som hände? *trumvirvel* Jag saknade den!

Utan Moisture & Shine som ett första steg innan mina lockprodukter kändes håret strävare och torrare i topparna, speciellt nu 15 veckor (!) sedan min förra klippning. Jag har testat att använda olika schampo och balsam, och med eller utan inpackning, men det är helt enkelet Moisture & Shine som står för den extra fukt som gör att mitt hår känns mjukt och mer sammanhållet i topparna. Gissa om jag är glad över att tuben är såpass stor?

Utöver att använda M&S när håret är nytvättat och blött kan jag även använda den i torrt hår dagen (ibland dagarna) efter tvätt, för att väcka liv i lockarna, dämpa frissighet och återigen definiera lockarna. För att kunna använda den i torrt hår tror jag däremot att du behöver ha tjockt och torrt hår, för att det hela inte ska sluta i en Våt Katt-effekt. Jag tar en klutt à la en 50-öring i handflatan, och drar sedan igenom lockarna för att täcka dom samtidigt som jag är försiktig att inte separera dom. Två 50-öringar (en till vardera sidan) räcker för hela mitt lockiga, axellånga hår.

Ännu en favorit från U Luxury alltså, som ni kan hitta på utvalda salonger listade här.

7 kommentarer

Lägg till din →

ÅH Mi kan du inte göra ett inlägg över produkter du använder för ditt lockiga hår? Minns att jag läste någonstans att du klassade dig som en 3A och det är jag med och denna schampoo/balsam/inpackning + styling-djungel är ju helt sinnes! Vilka produkter kan du rekommendera? Och framför allt, var klipper du dig? 🙂

Efterlyser helt enkelt med lockigt snack! 🙂

<3

Hallååå där! Ett sånt bra förslag! Det ska jag helt klart börja slipa på… 😀

Kan avslöja redan nu att: jag har ingen speciell frisör som jag går till :C

Hej!
Jaa gärna ett inlägg om dina hårvårdsprodukter och hur du sköter ditt lockiga hår! 🙂 Jag ett axellångt, självlockigt hår men som inte är särskilt tjockt. Vet inte vad det betyder är ni skriver att ni klassar er som en 3A men tar ändå gärna emot tips och råd! 🙂

Kram Eva

Lämna ett svar