All in ekologiskt

Organic Ekologisk hudvård Kahina Gilda Cosmetics Luxsit Jurlique Kjaer Weis RMS Beauty closeup

Mer och mer produkter här hemma är ekologiska, och Ja det är ett medvetet val och Ja det är jättekul att ha så mycket att välja mellan nu för tiden — både när det kommer till hudvård och smink. Här har jag plockat ihop de ekoprodukter jag använder för tillfället, och det är ju nästan en fullständig ansiktsrutin nu när jag tänker efter. 10 poäng till mig!

  • Gilda Cosmetics AHA Mask med ekologiska fruktsyror och glykolsyra är en av de första produkterna baserad på AHA jag provat, och jag är imponerad! 5 snabba minuter ger persikolen hy utan rodnad eller obehag
  • Kahina Giving Beauty Serum & Facial Lotion är tillsammans en stabil dag och natt-rutin, där jag använder serumet (vilket är mer som en tjock olja om jag ska vara ärlig) som nattkräm och sedan den lättare ansiktskrämen som dagkräm. Facial Lotion kan för sig själv vara lite för tunn (speciellt nu) men tillsammans med ett fint serum klarar den sig bra
  • Luxsit BB Cream i den mörkare nyansen av två, Sun Glow, har jag lite svårt att få kläm på. För det första är nyansen alldeles för mörk, och passade endast efter fyra veckors semester i somras. Sedan är den väldigt tjock och täckande för att vara en BB-kräm. Men, de få dagar jag kunnat använda den har jag gillat resultatet efter att jag applicerat den lätt, lätt
  • Jurlique Rosewater Balancing Mist luktar fantastiskt, kommer i en snygg flaska som portionerar ett väldigt trevlig spraymoln, och gillas starkt av min hud. Eftersom det här är en liten flaska (30 ml) snålar jag lite och använder den bara som en skön touch under dagen, och inte efter ansiktstvätt. Livar upp både trött hud och en vissen sminkning på några sekunder

Organic Ekologisk hudvård Kahina Gilda Cosmetics Luxsit Jurlique Kjaer Weis RMS Beauty

  • Kjaer Weis Foundation & Cream Blush Blossoming slår det mesta när det kommer till att lägga en ursnygg bas. Krämrouget har jag — som synes — använt ett bra tag nu, och Blossoming är ett perfekt rosa rouge utan att bli varken för poppigt eller dammigt. Det senaste har jag även tagit fram tillhörande foundation, och utan att avslöja för mycket (recension kommer!) gillar jag den STARKT
  • RMS Beauty Living Luminizer är mitt senaste köp, och är även den i krämform. Ekologisk kokosolja som värms upp av fingrarna och ger en ytterst diskret pärlemorsskimrande effekt <3

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar