Daisy Beauty Expo 2015

dbexpo15

Ja, som ni troligtvis vet och som ni säkert inte har missat: i lördags gick mässan Daisy Beauty Expo 2015 av stapeln — och jag var där! Så här stod det i mailet vi fick i slutet av oktober, och jag kan inte hålla med mer om syftet för dagen:

Dagen är ett utmärkt tillfälle att få ny bloggenergi, att träffa gamla och nya vänner, och att göra något roligt i vintermörkret.

Jag skrev några rader på Instagram och jag blir fortfarande helt varm i hjärtat att tänka på alla fina tjejer jag träffade. Visst, det var SKITKUL att få klämma på massa nya produkter (och få med sig kilovis hem hehehe) men det bästa var att umgås med andra beautynörds på en helt privat arena där vårt intresse respekterades och togs på allvar.

Och som ni kanske läste innan jul så har jag följt Annahita som bloggar på whinar.se huuur många år som helst. När vi fick syn på varandra där på lördagsmorgonen så kändes det som vi hade känt varandra i minst tusen år. Även om vi aldrig hade träffats innan har vi genom åren mailat och skickat brev och varit viktiga för varandra. Jag är så glad att vi äntligen fick ses på riktigt! <3

Och jag är otroligt glad att jag hade möjlighet att åka till Stockholm för att vara med, speciellt när eventet var så grymt. Tidningen Daisy Beauty med chefredaktör Kicki Norman i spetsen arrangerade eventet — El Mika är stolta över att ha fått en inbjudan och hoppas så klart att detta blir en återkommande tradition. Bilder och fina ord finns hos till exempel Annahita och Helena, eller under hashtaggen #dbexpo15 på Instagram!

Lämna ett svar