Kiehl’s for everyone

Postat tisdag 3 februari 2015 | 5 kommentarer

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream Rosa Arctica Ultra Facial Cream

Sedan november har jag haft som mission att prova tre olika hudkrämer från amerikanska Kiehl’s, tack vare generösa prover som räckt i ungefär en månad var (deras deluxe samples brukar ligga på 15-30 ml). Side note: om jag jobbade med PR för Kiehl’s hade jag skickat ut paket med ett bra gäng deluxe sample till bloggare, för det är ett fantastiskt sätt att kunna prova produkter på under lagom tid.

Först trodde jag att Rosa Arctica var min favorit, som jag testade efter klassiska Ultra Facial Cream. Men sen var det dags för lila Super Multi-Corrective Cream och den var ä-n-n-u bättre än Rosa Arctica!

 • Super Multi-Corrective Cream — Multi-targeted anti-aging moisturizer that corrects the most visible signs of aging. Lifts, firms, sculpts contours and smoothes skin — Konsistensmässigt ligger den här mellan att vara en krämig kräm och en lätt gel, och den glider på som en dröm över huden. Den känns extremt återfuktande och uppfriskande, samtidigt som den går in fint i huden och lämnar den med en fin lyster. Innehåller favoriten hyaluronsyra som hjälper till att bevara fukt hela dagen lång <3
 • Rosa ArcticaSkin transforms to a more youthful beginning. Reduces lines and wrinkles, improves firmness, and restores hydration. Simultaneously protects skin from future damage — Den krämigaste av de tre, och är riktigt mysig att massera in. Tjock, rik och lugnande helt enkelt. Jag kan inte påstå att jag känner mig yngre i huden efter användning, men jag är nöjd med mina 31 år thank you very much. Däremot uppskattar jag hur smidig och mjuk huden blir
 • Ultra Facial CreamHelps reduce moisture loss while drawing and absorbing moisture from the air. With continuous moisture replenishment throughout the day, leaves skin smooth, soft and healthy-looking — Enklast och mest rakt på sak av de tre, utan att bli för simpel. Den här går jag tillbaka till (och snor från min man) de dagar jag vill ha något pålitligt och utan krusiduller, exempelvis de dagar jag använder en lätt ansiktsolja innan jag lägger på kräm

I dagsläget blir det alltså Super Multi-Corrective Cream ($62 för 50 ml) som blir valet om jag skulle köpa en av de tre när de är slut, det hade dessutom varit kul att se om jag märker någon långvarig effekt efter en stor burk. Utöver det är jag även intresserad av Skin Rescuer… Har ni någon favorit från Kiehl’s?


Kl 11:49
Etiketter: Hudvård

5 kommentarer

 1. Ka
  3 februari 2015 14:58

  Åh, vad bra inlägg, blev också sugen på den lila nu! Jag har den fast ögongrejen, som Subban bloggade om. Ska nog börja testa den! 🙂

  Svara
  • Mi
   3 februari 2015 20:09

   Taaack <3 Ja och den är skön att alternera Rosa med också! Älskar konsistensen <3

   PS: Och den luktar typ svagt av eukalyptus!!!!

   Svara
 2. El Mika » Tio tomma #16
  6 juni 2015 15:32

  […] Regenerating Cream, även den från Kiehl’s, som är en mediumtjock kräm som verkligen ger återfuktad och plumpad hy. Nu när våren är här och sommaren närmar sig tror jag att den lättare versionen av krämen […]

  Svara
 3. El Mika » Kiehl’s Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum
  29 mars 2016 11:02

  […] för ett redan inbitet Kiehl’s-fan som ser bra resultat med deras tillhörande hudvård. Krämen i samma serie är en av mina favoriter, så varför inte slå till på en lila […]

  Svara
 4. El Mika » Dagkrämer jag gillar
  9 juli 2017 14:17

  […] Skin Rescuer (315 kr/75 ml) — jag har sagt det förut men jag gillar verkligen de krämerna jag testat från Kiehl’s! Att Skin Rescuer kommer i […]

  Svara

Kommentera