Time to stock up

PGH PA

Ett år går fort, allt för fort i vissa lägen, och det har blivit dags att flytta tillbaka till Göteborg efter dryga året i Pittsburgh, Pennsylvania. Deppen är blandad med pepp (HEJ EL OCH KA!), och för att skingra tankarna fokuserar jag istället på vilka skönhetsprodukter som är värda att privatimportera i våra välfyllda resväskor… Jag har redan börjat lite så smått, men har också insett att jag sannolikt kommer spurta mellan Sephora, Whole Foods, Target och Anthropologie in i det sista *svettig emoji*

devacurl eos first aid beauty acure nourish dr bronner

Favoriter som tåls att ha dublett av

 • Mitt bästa läppbalsam är det från eos och bortsett från att jag har ett oöppnat med spf 15 (inför sommaren) blir det nog två till. Bollarna finns förvisso att få tag på i Sverige, men knappast för $3 styck
 • DevaCurl Mist-er Right är den bästa dagen efter-sprayen jag stött på för mina lockar, och en stor flaska är ett måste (jag har snart gjort slut på min lilla resestorlek — som jag kommer spara och hälla över från den stora)
 • Deo kan jag redan checka av, efter att jag köpt en väldigt lovande från Nourish Organics. Ekologiskt certifierad, lokalt producerad här i Pennsylvania och urfin design gör mig till en väldigt nöjd kund (mental note: köp en extra till Ka)
 • Jag slog (så klart) till på en liten förpackning med Facial Radiance Pads från First Aid Beauty, och både jag och maken är väldigt nöjda med dess skonsamma effektivitet. Lägg till det rimliga priset, och det är mycket lockande att köpa en stor burk à 60 pads
 • Acure ansiktsrengöring har jag hyllat, och det är fullkomligt självklart att en extra tub (nu med uppdaterad design) ska följa med tillbaka över Atlanten
 • Under- och överlack är lika självklart det, frågan är bara om jag ska köpa en uppsättning väl beprövade favoriter — eller prova något nytt? Förslag på snabbtorkande överlack à la Seche Vite tas tacksamt emot!
 • Precis som Ka så föredrar jag rakkräm över dito lödder, och under året som gått har jag nästan använt upp en stor tub med Lavender Shaving Gel från ekologiska och Fair Trade-märkta Dr. Bronner’s. Eventuellt blir det en likadan, eller så provar jag också den från Kiss My Face

pixi beauty laneige tata harper tatcha

Nyfiken på att prova och bäst att passa på medan jag kan få tag på det

 • Nyheten Pixi Glow Mist kan jag haffa på min granne Target, och ryktet säger att den här ska vara mycket lik Caudalíe Beauty Elixir som jag älskade (med skillnaden att Pixi kostar $15 för 80 ml och Caudalíe $18 för 30 ml)
 • Koreanska Laneige travel kit står även det och lockar mig på Target, och för $32 innehåller det hela sex förpackningar ur deras återfuktande serie, alla i generösa resestorlekar. Nyfikenheten är STOR
 • Tata Harper Replenishing Nutrient Complex vill jag verk-li-gen prova, men frågan är om jag har möjlighet att hosta upp hela $45 för 10 ml… :C
 • Jag blev så otroligt förtjust i Tatcha att jag funderar på att köpa prova på-storleken av Pure Step Camelia Cleansing Oil också. $12 är förvisso inte gratis för en liten flaska, men å andra sidan är frakten gratis inom USA vilket gör att det känns rätt så ok för att få testa på något så hyllat

8 kommentarer

Lägg till din →

Fina lockar! Och många fina frestande produkter! Gula EOS-bollen har jag helt missat, en sådan måste jag lägga vantarna på, för tvååringen älskar dem och det är ju ett bra sätt att lura på honom lite solskydd 🙂

Förstår att det är lite kluvna känslor inför hemvändandet, men det är iallafall en bra årstid att komma hem på!

[…] Nattsömnen är även den tid då jag har möjlighet att reparera huden lite extra, vilket jag helst gör med retinol från Gilda Cosmetics följt av en AHA-behandling från REN Skincare. Ovanpå det har jag sedan valet att antingen gå på med Ole igen, och/eller en olja från Tata Harper samt återfuktande sovmask från Laneige […]

Lämna ett svar