Daisy Beauty Cruise

Helsinki

Ni som hänger med på Instagram vet att jag åkte på skönhetskryssning till Helsingfors i helgen med Daisy Beauty och Kicki Norman i spetsen. Ja precis, en Beauty Cruise. Det var ungefär lika lyxigt som det låter! Att dela hytt med kloka och fina Annahita var det absolut bästa — vi var perfekta för varandra kan en säga. Utöver hytthäng hann vi med föreläsningar med medbjudna skönhetsföretag (mer om det lär nog dyka upp), gå på musikal på båten, äta långt över förväntan gott för att vara på en färja, och såklart shoppa lite i Helsingfors.

Jag köpte ett par InvisiBobble, som är det som ser ut som gamla telefonsladdar. Dessa hårsnoddar ska vara skonsammare mot håret och inte slita ut hårstrån när de tas ur. Funkar bra men sitter rätt löst; mitt tjocka hår ramlar lätt ur. Men när jag bara är hemma eller vill fläta eller sätta upp håret när jag sover är dessa perfekt. Dessutom är det roligt att säga InvisiBobble.

Sedan fick en Cooling Foot Mist från amerikanske drugstore-märket Freeman följa med hem, en riktigt härlig budgetprodukt. En spray för trötta och svettiga fötter som kändes väldigt skön efter en shoppingdag. Förvaras i kylskåpet för extra kyleffekt! Den här sparar jag till sommaren (och önskar att jag hade den när jag bodde i heta Madrid).

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar