Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask

Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask

Med mig hem från Daisy Beauty-kryssningen till Helsingfors fick jag med mig en nyhet från Vita Liberata, nämligen Self Tanning Night Moisture Mask. Först några ord om Vita Liberata för er som aldrig hört talas om märket innan. Företaget marknadsför sig själva som experter inom “luxury tanning” och är mest kända för sina brun utan sol-produkter. Lite under radarn är att många av ingredienserna är ekologiska och/eller naturliga, vilket i alla fall i mina ögon gör produkterna lite extra lyxiga.

Innan jag berättar mer är det också viktigt att veta att jag är stor brun utan sol-motståndare. Jag tycker lukten är obehaglig och resultatet ofta fult, och varför fejka något jag ändå inte tycker är så viktigt? Så när Self Tanning Night Moisture Mask presenterades var jag först med frågorna luktar den brun utan sol? (svar nej) och fläckar den örngottet? (svar nej). Med lite mer förtroende för brun utan sol testade jag masken sista natten på färjan och blev positivt överraskad.

Detta är alltså en produkt som är till hälften brun utan sol och till hälften fuktmask. Meningen är att lägga den under natten och därefter vakna på morgonen med ett återfuktat och en aning brunare fejs. Håller den vad den lovar? Ja. Den är skön att smörja in och luktar inte överhuvudtaget (kanske lite citrus), och jag känner mig både fuktbombad och har en liten bränna nästa morgon. Inga örngott blir fläckiga, men däremot känner jag den svaga doften av brun utan sol under natten och på morgonen — det är helt enkelt oundvikligt. Jag testade masken två nätter i rad och blev märkbart brunare i en naturlig nyans för min hudton.

Jag gillar den här produkten, hör och häpna! Eftersom jag är lite anti brun utan sol så känns det extra värt om huden också får en fuktboost om jag ändå ska stå ut med eventuell lukt, och vad jag vet finns inget liknande på marknaden. Den passar oss fegisar, blekfisar och motståndare eftersom effekten är mycket diskret, och jag kommer behålla den här i badrumsskåpet för att använda när jag vill bli lite brun utan sol.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar