Blå blå är kärleken

Postat måndag 29 juni 2015 | 4 kommentarer

Blues

Om min längtan efter (varm) sommar och salta bad är stor? Något. Under tiden drömmer jag mig bort och passar på att sortera på ”lagret”, och insåg att jag har en hel del vackert blå produkter.

 • Tromborg Elektra har inte fått komma ut och leka på bra länge, dags att ändra på det
 • Leighton Denny Get Your Côte är ett av mina favoritlack i den blå kategorin
 • Laneige Water Bank Serum, del av ett kit, fick jag i födelsedagspresent och står i kön att testas
 • First Aid Beauty Facial Radiance Pads är ett köp jag är extremt nöjd med. Dessa exfolierande rondeller är de mest skonsamma jag testat samtidigt som dom är effektiva och ger fin lyster och jämn hud
 • JACKS Beauty Line #8 Concealer Brush, utan tvekan den vackraste penseln i min arsenal? Handmålat handtag och 100 % syntetiska strån gör den till en fröjd att fluffa in concealer med under ögonen
 • L’Occitane Shea Butter Hand Cream är alltid rätt, en av de bästa handkrämerna på marknaden
 • Acure Sensitive Facial Cleanser tub nummer två, som dessutom kommer i den nya, uppdaterade designen
 • Eos Lip Balm Blueberry Açai hoppas jag på är lika mysig som alla andra färger jag hittills testat <3

4 kommentarer

 1. Ka
  1 juli 2015 10:25

  Fint! Penseln är sååå fiiiin!

  Svara
 2. El Mika » Turkos cirkus
  26 juli 2015 16:31

  […] Mycket blått här på bloggen för tillfället, men med avseende på årstiden är det ingen större slump. När jag för ett tag sedan tittade över vårkollektionen från Essie drogs jag direkt till de havstonade nyanserna, som jag dessutom kände hade kompisar i andra märken. Et voilà, en cirkuslackning var född. […]

  Svara
 3. El Mika » Tio tomma #19
  6 september 2015 17:03

  […] och efter det tog vår första tub slut — efter att vi noggrant skrapat ur varenda droppe. En ersättande tub är redan påbörjad, och vid nästa USA-resa kommer jag antagligen att köpa tub nummer tre och […]

  Svara
 4. El Mika » Glossier Stretch Concealer
  19 november 2017 10:41

  […] chans men nej, samma resultat. Tredje försöket använde jag en pensel istället för fingrarna, den här närmare bestämt, som jag alltid använder till concealer, och medan det blev mindre randigt […]

  Svara

Kommentera