& Other Stories Studion Bougie Parfumée

Other Stories Studion Bougie Parfumee

När jag var i Stockholm för inte så längesedan mötte jag upp med kära Annahita för ett besök hos Kraft Showroom för att sedan ta ett glas bubbel innan mitt tåg hem. Däremellan hann vi med en superkort shoppingtur till Sephora och & Other Stories. Annahita är mycket medveten om mitt komplicerade förhållande till dofter och parfymer. Hon vet att jag aldrig hittat en parfym jag verkligen älskar och kan tänka mig att använda dagligen. Hon vet att jag kopplar dofter, känslor och minnen på ett lite annorlunda sätt. (NaturalTech Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner från Davines luktar till exempel bananmint, gamla tanters badrum och spanska hotellkorridorer på 90-talet, och Flash Rinse 1 Minute Facial från REN luktar blåmögelost — tänk på det nästa gång och chansen är stor att du håller med mig.)

Så, när Annahita räckte mig ett doftljus och sa “det här kommer du gilla” blev jag både skeptisk och nyfiken på samma gång. En djup inandning och ja, hon hade rätt! Jag ville inte sluta lukta, det här var en sådan där doft som påminner en om ett flyktigt minne och man måste lukta tusen gånger fast man kommer ändå inte på det. Studion Bougie Parfumée luktar för mig tomatplanta, mossa och skog. Och sedan en varm och strandig doft som Annahita lärde mig är fikonlöv. Jag älskar tydligen doften av fikonlöv! Så mycket att jag också köpte en Fig Fiction Body Mist.

Har ni tips på parfymer eller andra skönhetsprodukter som ni tror luktar ungefär som en jordig tomatplanta i en bris av fikonlöv?

11 kommentarer

Lägg till din →