CND Vinylux Creekside

CND Vinylux Creekside NOTD 1

Direkt när Ka visade upp vårkollektionen Flora & Fauna från CND i vår älskade Whatsapp-tråd visste jag att jag ville prova ljusblå Creekside. Min kärlek för ljust pastellblå nagellack är väldokumenterad, så det var väl egentligen en no-brainer.

Till skillnad från snarlika Laura Mercier Attitude har Creekside (älskar namnet) ett pyttelitet lila stick i sig, något som gör att lacket är lite av en kameleont i olika ljus. En morgon i duschen var jag säkert på att det var lavendellila, men resten av tiden var det mer blått. För att vara ett såpass ljust lack har det väldigt bra lackegenskaper, och det var superlätt att få rena linjer längs med nagelbanden.

CND Vinylux Creekside NOTD 2

Tyvärr satt det här Vinylux-lacket inte lika bra som Plum Paisley som jag testat tidigare, utan chippade efter 3-4 dagar. Jag är ändå nöjd med det i stora hela — speciellt eftersom det går så snabbt att lacka med. Inget överlack, två snabba lager och sen tillhörande snabbtorkande överlacket.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar