Italian Summer Fig

The-Body-Shop-Italian-Summer-Fig

Italian Summer Fig uppenbarade sig i mitt liv i precis rätt ögonblick: jag hade precis insett att fikonlöv var min ultimata doft och jag hade just spenderat en vecka i Italien och luktat på italienska sommarfikon på riktigt. Och så kommer The Body Shop och släpper en lättillgänglig serie med just den doften! Lägligt, eller hur? Serien lanseras den 14 juli men redan nu kan man få små prover på parfymen, som jag självklart varit och bett om. Och JA, det luktar gott, kanske inte en lika komplex doft som doftljuset från & Other Stories, men ungefär hundra gånger godare än vad jag någonsin tyckt The Body Shop åstadkommit innan.

Så nu längtar jag efter att få testa hela serien och kanske, kanske gilla en parfym för en gång skull. Produkterna som ingår är en eau de toilette, fragrance mist (förstår inte riktigt skillnaden mellan denna och parfymen?), duschkräm, body lotion och en body cream.

1 kommentar

Lägg till din →

Lämna ett svar