Shine bright like a diamond

NARS Maria Åkerberg body-glow

Det är på sommaren som kroppsoljor och skimmerprodukter har sina 15 minuter i rampljuset, och visst kan det vara snyggt att lyfta fram sin hudton lite extra — speciellt om vädret är fint och tillåter lite lättare kläder.

En odödlig klassiker är självklart Nuxe Prodigieuse, en av de första torra kroppsoljorna (med eller utan guldskimmer), samtidigt har The Body Shop ett snarlikt alternativ. Själv föredrar jag de utan guld som ändå ger lite mer lyster än en vanlig body lotion, och för tillfället använder jag fasta Body Balm White Chocolate från ekologiska Maria Åkerberg.

White Chocolate är ett fast och rikt balsam som smälter till en olja när den masseras in på huden, och utöver att vara djupt återfuktande både enklare att hantera och dessutom säkrare att ha med sig på resan. Doften av choklad är mjuk men påtaglig i början men lättar snabbt till något som mer kan anas, och ger en helhetsupplevelse av solvarm hud. För den som ändå föredrar en olja måste jag ändå tipsa, hur snygg är inte flaskan med Monoï Body Glow II från NARS?

3 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar