Shine bright like a diamond

Postat söndag 19 juli 2015 | 3 kommentarer

NARS Maria Åkerberg body-glow

Det är på sommaren som kroppsoljor och skimmerprodukter har sina 15 minuter i rampljuset, och visst kan det vara snyggt att lyfta fram sin hudton lite extra — speciellt om vädret är fint och tillåter lite lättare kläder.

En odödlig klassiker är självklart Nuxe Prodigieuse, en av de första torra kroppsoljorna (med eller utan guldskimmer), samtidigt har The Body Shop ett snarlikt alternativ. Själv föredrar jag de utan guld som ändå ger lite mer lyster än en vanlig body lotion, och för tillfället använder jag fasta Body Balm White Chocolate från ekologiska Maria Åkerberg.

White Chocolate är ett fast och rikt balsam som smälter till en olja när den masseras in på huden, och utöver att vara djupt återfuktande både enklare att hantera och dessutom säkrare att ha med sig på resan. Doften av choklad är mjuk men påtaglig i början men lättar snabbt till något som mer kan anas, och ger en helhetsupplevelse av solvarm hud. För den som ändå föredrar en olja måste jag ändå tipsa, hur snygg är inte flaskan med Monoï Body Glow II från NARS?


Kl 11:13
Etiketter: Ekolog-ish, Kropp/hand

3 kommentarer

 1. El Mika » Vårt 2015
  1 januari 2016 11:37

  […] Body balm — Maria Åkerberg Body Balm White Chocolate […]

  Svara
 2. El Mika » The Body Shop Japanese Camellia Cream
  13 januari 2016 10:11

  […] med metoden En In En Ut (speciellt när det gäller kroppsvård), och så även nu senast när mitt body balm från Maria Åkerberg tog slut. Där den lilla, normala, burken stod skulle istället JÄTTEN Japanese Camellia […]

  Svara
 3. El Mika » Creme de Corps
  6 juni 2018 11:35

  […] även under sommarhalvåret. Ni vet hur det ibland kan vara lockande och snyggt med en glansig kroppsolja, men så sitter man där i solen med benen i kors och känner hur man liksom….. glider iväg. […]

  Svara

Kommentera