Sommarfavoriter

Summer Comfort zone TBS Eyeko Pürminerals Glossier

Jag ska inte glida på sanningen och säga att jag lägger ner mindre tid på huden under sommaren, för let’s face it — jag har nog gått ner mig i hudvårdsträsket såpass hårt att jag aldrig kommer att komma upp igen. Att ta hand om hyn har blivit något av en hobby, och jag njuter därför av att tvätta, exfoliera och smörja in. Däremot lägger jag mindre och mindre krut på smink, och därför är det less is more som gäller för tillfället.

  • Comfort Zone Skin Defender Emulsion spf 30 är ett av de bästa solskydd för ansiktet jag stött på under senare år. Tunn formula som inte känns eller blir för tungt ihop med vanlig dagkräm under, och all eventuell bränna hålls i schack och under kontroll. Täpper heller inte till porer eller ger finnar, något få solskydd lyckas med
  • The Body Shop Honey Bronze Tinted Face Gel är en tunn och lätt gelé som ger en otroligt snygg solbränna, och jag hade antagligen använt ännu oftare om jag inte redan har en bra grund från tidigare semestrar i år. Trots det tar jag ändå till den på de dagar då jag känner mig lite grådassig
  • Eyeko Brow Gel trodde jag verkligen inte skulle passa mig då den är rätt mörk, men om jag först drar av överflödet från borsten och sen kammar igenom mina ögonbryn med den blir det en lätt färgad (och formad) effekt. Inga maffiga bryn på något sätt, men ändå underbart enkel att använda på lata och i övrigt osminkade dagar
  • Pürminerals Disappearing Ink 4-in-1 Concealer är precis den krämiga, lättjobbade och medeltäckande concealern jag letat efter för under ögonen! Ett snabbt streck under ögat, som jag sedan stryker ut med fingret, och jag ser direkt fem gånger piggare ut
  • Glossier Soothing Face Mist har verkligen tagit mig med storm sedan den blev min, och oavsett om jag använder den som ett steg i min hudvårdsrutin (efter tvätt och exfoliering, innan serum och kräm) eller under dagen känns den återfuktande och upplyftande

Vilka produkter gillar ni lite extra under sommaren?

6 kommentarer

Lägg till din →

Åh detta inlägg är så bra Mi!
Vi är mitt uppe i en renovering, men jag bemödar mig ändå med att applicera solskydd och lite, lite foundation kring näsa och mun på morgnarna.
Jag försöker också se till att lacka tånaglarna, just nu oftast mjölkigt vita.

Med äckelblandad förtjusning har jag använt exfolierande plastsockor. Snart, snart är tassarna i prima kondition. Välspenderade kronor.

Lämna ett svar