Sensommarspan

Other-stories-Soley-M-Picaut

Mi visade några extra lockande nyheter för ett par veckor sedan — så jag har också tagit mig en titt på sommarens mailskörd och hittat några nyheter som verkar spännande.

  • & Other Stories lanserar ett nytt tillskott till deras beauty-avdelning, nämligen kroppsoljor i sprayform. Doften Fig Fiction gillar jag verkligen, så jag kan vara ganska säker på att oljan luktar lika gott. Oljan ska vara snabb-absorberande och innehåller en blandning av ängskrasseolja och arganolja. Priset ligger på överkomliga 90 SEK
  • Sóley Organics är ett isländskt ekologiskt märke som jag har haft span på ett tag. Ansiktsskrubben GLÓey innehåller krossade olivkärnor, aprikoskärneolja, lavendel och pepparmynta — att jag gillar doften är nog inte svårtippat. Frågan är bara om skrubben är snäll nog mot känslig hud? För 315 SEK kan jag ta reda på det
  • M Picaut är ett märke vi använt i många år och nu släpps nyheten Glorious Green Foaming Cleanser, en rengöringsmousse som ska vara skonsam och inte torka ut. Ingredienser som citronmyrten, gurka och havtorn låter onekligen spännande! Jag är skeptisk till rengöring i form av mousse, men jag är beredd att ändra mig. Priset ligger på ca 329 SEK

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar