Pürminerals Wake Up Brow

Postat torsdag 10 september 2015 | 4 kommentarer

purminerals-wake-up-brow

Det var inte allt för längesedan jag inte ens tittade två gånger åt ögonbrynspennor, utan höll krampaktigt i min ögonbrynsskugga med tillhörande borste. Men så blåser det lite nya vindar ibland, och efter ett första bra intryck av en enkel penna fick jag blodad tand att testa mer.

Wake Up Brow från Pürminerals (300 kr på Hudoteket) är den bästa jag testat hittills, i mellanbruna nyansen Latte. Utöver den mörka pennan är det även en ljust rosa uppljusande del som är tänkt att användas som highlighter, men den var inte så mycket för min rutin så den använde jag knappt. Båda stiften skruvas upp och behöver alltså inte vässas, och på ena korken får du även med en liten kam som är perfekt för en avslutande genomborstning för att fördela färgen och verkligen sätta det naturliga utseende på plats.

Det bästa med Wake Up Brow är formulan på stiftet och hur enkel den är att använda. Tänk er en fast penna men med en vaxig konsistens — som gör att det aldrig blir för mycket eller för lite — en perfekt kombination som lätt fäster på både hud och strån. Inget torrt dragande eller kletigt klumpande med andra ord, och ingen hade blivit gladare än jag om Pürminerals väljer att skippa den (onödiga) rosa delen för dubbelt så mycket brunt! Det enda negativa jag kan komma på är att den… ja, tog slut ?

purminerals-eotd


Kl 15:56
Etiketter: Produktutskick, Recension, Smink – ögon

4 kommentarer

 1. El Mika » Anastasia Brow Wiz
  2 december 2015 12:39

  […] att storfavoriten från Pürminerals tagit slut blev det dags för mig att köpa en ny ögonbrynspenna, och novis som jag är på […]

  Svara
 2. El Mika » Clinique Just Browsing Brush-On Styling Mousse
  9 januari 2016 13:37

  […] det liksom inte ett fylligt resultat. På grund av det har jag hållit mig till brynskugga eller penna eftersom jag med de produkttyperna kan skugga fram lite extra bredd och djup. Brynmascaror har bara […]

  Svara
 3. El Mika » Brows brows brows
  17 mars 2016 10:10

  […] Sublimalin ”Intressant smink á la Mi: concealer, mascara, bryngrejer och krämrouge”. Bryn har jag skrivit en hel del om det senaste, och nu har jag fått pressprov på ytterligare två […]

  Svara
 4. El Mika » Två bra ögonbrynspennor
  12 oktober 2017 12:29

  […] med att berätta att jag föredrar pennor som är åt det krämiga, lite vaxiga hållet, och att min all time favorite är från Pür Cosmetics. Nu har ni kanske en liten bättre idé om vad som skulle falla mig i smaken, och här är alltså […]

  Svara

Kommentera